Ste prepričani o tem, da vam bodo pri negi obraza pomagali samo dragi kozmetični izdelki, ali pa razmišljate podobno kot jaz, da so lahko poceni kozmetični izdelki prav tako zelo dobri, da bo vaša nega obraza prav tako uspešna.

Sama sem že zapravila kar nekaj denarja, ko sem si kupovala drage kozmetične izdelke, ker sem verjela, da cena izdelka pove največ. No, to pa že zdaleč ni več res. Ko sem slišala, kako slaba je ena kozmetična krema, ki je bila zelo draga, sem spremenila svoje mišljenje. Moja nega obraza je danes s čisto navadnimi izdelki, prav nič dragimi. Moram reči, da se zadovoljna. Čez čas sem sama ugotovila, kaj najbolj odgovarja moji koži. Lahko rečem, da je pri meni nega obraza zelo nežna, ne potrebujem pilingov, raznih mask, najraje uporabim čistilno peno in kreme. Nekajkrat na leto pa z ampulami nahranim kožo.

Zelo dobro se zavedam, da pa moja koža potrebuje vlago. V to sem prepričana, zato za nego obraza uporabljam predvsem vlažilne kreme in ne toliko hranilne. Že kar nekaj časa opažam, da imam lepo, nežno kožo, ravno sem zamenjala dnevno kremo in moram reči, da mi zelo odgovarja.

Najboljše je, da si vzamete čas in sami ugotovite, kaj vam odgovarja in kaj odgovarja vaši koži. Samo počutje kože ima bistveni pomen, da bo vaša nega obraza pravilna. Jaz sem enkrat šla do kozmetičarke in je uporabila zame preveč agresivne kreme, čeprav je bila prepričana, da mi bodo odgovarjale. Nič narobe, samo dobila sem potrdilo, da sama najbolj poznam svojo kožo in kaj ji paše. Sedaj ne hodim več do kozmetičark na nego obraza, včasih si pri njih oblikujem obrvi, to pa je tudi vse. Moja koža je trenutno lepa, sijoča in gladka. Torej je moja nega obraza pravilna in zadovoljna sem, da sem to sama ugotovila.