Lahko bi rekli, da človeka malo spoznaš tudi po obutvi, kakšno obutev nosi in čistoča obutve. Ne potrebujemo veliko časa, da so naši čevlji vedno čisti in lepi, nekateri pa na to vedno pozabljajo in tako nosijo ponošeno in umazano obutev. Moja obutev so pozimi gležnarji, poleti pa superge in natikači.

Če pogledam nazaj, sem vedno strmela k črnim gležnarjem, ker mi je to res lep stil, je pa res, da sem si vedno kupovala umetno usnje in tako sem jih kar hitro uničila, ker je to bila moja edina zimska obutev. Tako sem jih nosila od jeseni do pomladi. Sedaj, ko imam svoj denar, pa sem si privoščila usnjene čevlje, te pa nosim že tretje leto in lahko rečem, da so dobri, kvalitetni in topli.

Zame so dobri gležnarji:

  • Pravo usnje,
  • Znotraj podloženi,
  • Črni,
  • Kvalitetne vezalke,
  • Narejeni v Sloveniji.

Marsikdo bi mi oporekal, ker pač razmišlja drugače in vso pravico ima. Jaz imam takšno mnenje in odkar so moji gležnarji usnjeni, me nikoli več pozimi ne zebe v noge. Prav spominjam se, kako me je pogosto zeblo v noge, ko si nisem mogla privoščiti usnjenih, pa nisem vedela zakaj se mi to dogaja, ker sem jemala, da so to zimski gležnarji in da me v noge ne bo zeblo. Pa me je, ker je bilo umetno usnje. Ko enkrat obuješ pravo usnje, potem veš, zakaj te je prej v noge zeblo, ker takšni čevlji ti enostavno grejejo nogo. Čutiš to toplino in prav prijetna je. 

Danes so gležnarji še kar zelo popularni in njihova popularnost se vleče že kar nekaj let. Upam, da bodo še naprej popularni, ker drugače ne vem, kakšno obutev bom nosila pozimi, ker meni so gležnarji idealni, saj je korak v njih prijeten, topel in varen. Naj bodo na trgu še vrsto let.