Sem ženska, ki mi veliko pomeni naravni videz, zato ne dam veliko na kozmetične preparate ali posege. Ker je moj videz naraven, sem se s težavo odločila za oblikovanje obrvi. Vendar sem videla, da moj pogled ni več takšen, kot je bil včasih, zato sem vedela, da potrebujem pravilno oblikovane obrvi, da bodo dvignile moje veki. Ko sem se odločila za oblikovanje obrvi, pa je prišla na vrsto barva za obrvi. Kozmetičarka me je lepo vprašala, če mogoče želim tudi to, da mi pobarva obrvi. 

Barva za obrvi in lepši videz obraza

Lahko si predstavljate kako sem se ustrašila, ker sem imela v mislih, da bodo moje obrvi preveč temne in da bom smešna. Lepo mi je vse razložila, zakaj ona meni priporoča barvanje obrvi. Namreč pri meni je bil ta problem, da sem imela nekatere obrvi bolj svetle od drugih in bi tako imela lepšo obliko, če bi se odločila za barvanje. Tako mi je predlagala, da bo barva za obrvi samo obarvala tiste obrvi, ki so svetlejše in tako bo vse skupaj izpadlo veliko lepše. 

Tako sem se odločila tudi za barvanje in ne morem vam povedati, kako zelo me je bilo strah, ko je bila barva za obrvi na mojih obrveh, ker je vse skupaj izgledalo preveč temno. Ker sem se resnično bala, sem jo še enkrat vprašala, če moje obrvi res ne bodo pretemne. Kozmetičarka mi je zagotovila, da bomo moje obrvi naravnega videza, le lepše oblike. Tako sem iz kozmetičnega salona odšla zadovoljna in ne samo to, sedaj se v kozmetični salon vračam enkrat na mesec in si oblikujem in barvam obrvi. Moj obraz in pogled je sedaj lepši in delujem mlajša. Ne vem zakaj me je barva za obrvi tako zelo motila, sedaj vem, da ti obrvi lahko pobarvajo tako, da se barva za obrvi sploh ne opazi. Negujte svoje obrvi, ne bo vam žal.