Danes je velik odstotek služb, kjer preveč sedimo, kar pa ni dobro za naše telo. Trg vam ponuja tudi rešitve, to pa so pisarniški stoli Spinalis, ki so resnično kvalitetni. Sam tudi delam v pisarni in moj hrbet me je bolel čisto vsak dan in to je vplivalo tudi na moje počutje. Prav spominjam se, kako nejevoljen sem bila doma, do žene, do otrok, staršev, danes vem, da ne opravičeno, takrat pa se tega nisem zavedal. Seveda slabe volje nisem mogle pokazati v službi in potem sem vse nesel domov, dokler mi po desetih minutah jamranja prijatelju, kako me boli hrbet, ta ni svetoval, da obstajajo dobri pisarniški stoli, ki resnično posrbijo za tvoje počutje, kot je potrebno.

Doma sem se usedel za računalnik, da pogledam kakšni so to pisarniški stoli, da so res tako dobri. Tudi na njihovi spletni strani je bilo napisano, kljub kvalitetni ponudbi, da je potrebno na delovnem mestu, kjer sedite tudi občasno vstajati in se razmigati, da se telo preveč ne uleže v stol.

No, potem pa prednosti, ki jih imajo ti pisarniški stoli so:

  • Omogočajo aktivno sedenje,
  • sproščajo napetost,
  • mišice kljub sedenju delajo,
  • telo trenira, ko sedimo.

To pa naj bi prineslo zdravo sedenje, ki jih ti pisarniški stoli imajo. Moram priznati, da so me kar prepričali v to in da sem v naslednjih dneh res obiskal njihov salon. Lahko rečem samo, da so ti pisarniški stoli fenomenalni in da ko se usedeš na njih, se ne bi več vstal, mene so prepričali. Enostavno sem bil stoprocentno prepričan, da eden izmed stolov gre danes z menoj in ga odnesem v službo, pa če me bodo sodelavci še tako čudno gledali. Tudi sam prodajalec je rekel, da so ti pisarniški stoli že v velikih pisarnah prav na ta način, ki sem ga obral jaz sam. Posamezniki pridejo in kupijo pisarniški stol samo zase.