Odkar izjemno vneto raziskujem ure in sem ugotovila, da mi je Breitling ura izjemno všeč sem ponovno začela nositi svojo pametno uro. Nekaj časa je nisem nosila, ker se mi ni dalo ukvarjati se tem, da je baterija polna. Sicer baterija vseeno zdrži skoraj dva dni, če je ne uporabljam veliko, ampak se mi tudi to ni dalo paziti. Večinoma jo sicer uporablja ta to, da mi šteje korake in meri kakovost spanca. Ne vem sicer, koliko časa zdrži ura Breitling, ker se nisem poglabljala toliko v to. Do zdaj sem prišla le do tega, da mi je izjemno všeč in da si je ta hip še ne morem privoščiti.

Bi bilo pa zelo lepo, če bi si lahko takšno uro kdaj privoščila, ker je res lepa. Mislim, da mi, odkar sem videla Breitling uro, mi nobena ura niti malo ni več všeč, kar mi je, kar čudno, ampak, tako je. Včasih se mi zgodi, da mi je neka star tako zelo všeč, da ne najdem potem nobene druge podobne stvari, ki bi me prepričala. Zato mi moja pametna ura kar naenkrat ni več toliko všeč. Vem, da se zna zgoditi, da Breitling ure ne bo nikoli imela, ampak vseeno mi bo ta ura še najbolj všeč od vseh. Vsaj dokler ne bom našla kakšne druge ure. Lahko, da bo to popolnoma druga blagovna znamka, lahko pa, da bo to, Breitling ura drugačnega dizajna. To pa težko predvidim, kaj bo.

Nobena ura ni kakor Breitling ura

Ravno preverjam, kako deluje moja ura, ker je že nekaj dni, nisem posodobila s telefonom. Podatke o tem, kako spim, lahko vidim namreč le na aplikaciji na telefonu, in tega nisem naredila že nekaj dni. Sicer mislim, da je moje spanje kar precej v redu. Morda zato, ker ni Breitling ura, ampak mislim, da po vsej verjetnosti bolj zaradi tega, ker se mi ne da.